Любопитно

Модел, десетки деца и родители си изплетоха шалове с велосипед

Десетки хасковлии днес си изплетоха шалове с помощта на фиксиран велосипед.

Велосипедът, задвижващ плетачна машина, беше монтиран през целия ден в ЦУМ. Там се извиваха и опашки от желаещи да завъртят педалите на оригиналната инсталация. Всеки получаваше безплатно изплетеният за около 5 минути шал с дължина метър и половина. Имаше и много снимки.

Моделът и певица Мюге Ридван също беше сред ентусиастите. За няколко минути на велосипеда абитуриентката в СУ „Васил Левски“ изплете червен шал.

Инициатиивата се провежда за втора поредна година от EVN. Кампанията цели да насочи вниманието на гражданите към ефективното използване на енергията. Така от компанията продължават да напомнят, че малките стъпки за енергийна ефективност могат да имат реален ефект, когато ги прилагаме редовно и последователно. Следващите градове, които ще бъдат посетени са Казанлък и Сливен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button