Хасково

Трите проби от Хасково за коронавирус са отрицателни, в страната заразените са вече 23

Трите проби за коронавирус, изпратени за изследване от Хасково днес, са отрицателни, съобщиха за Haskovo.info от Регионалната здравна инспекция.

Става въпрос за 44-годишен турски гражданин, който мина незаконно зелена граница, жена от свиленградското село Мезек на 48 години и 27-годишен мъж от Димитровград.

Други настанени в Инфекциозното отделение на хасковската болница със съмнение за COVID-19 към този момент няма.

Междувременно от Здравното министерство съобщиха тази вечер, че заразените с коронавирус в страната вече са 23, като една жена вчера почина. 7 нови положителни случаи са дали пробите от националната референтна лаборатория. По-рано днес 9 положителни проби имаше от лабораторията на ВМА.

Всички 9 положителни проби от ВМА бяха на пациенти от София. Новите 7 положителни за COVID-19 са на хора, които са контактували с починалата вчера жена, уточняват от Министерството на здравеопазването.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

5 коментара

  1. Тая Дарина Бакова дет е под карантина ,а обикаля града и продава дори в магазина си, защо не е контролирана?! Полицоята да иде в магазина й Сан Ремо и да види, какви ги върши тази безотговорна жена. РЗИ да обявява публично хората под карантина!!!

  2. С тоя корона вирус се опитват да откланят вниманието на хората, че в Метро са пуснали троен чушкопек за 19.90 лв.

  3. Взимайте мерки!!В Турция са записани 2-3 случая,а вече училищата са затворени.

    1. В Турция случаите са много повече , но крият умишлено за да си спасят туризма. В Русия също крият случаи.

  4. Криенето на проблема ще бъде платено от народа и след това политиците. Не искам дс съм на тяхно место ако има стотици или хиляди починали българи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button