Благодарност към медиците: Аплодисменти по тераси и в Хасково – ВИДЕО

Хасково

Част от хасковлии се включиха в призива да благодарим на медиците на първа линия в борбата с COVID-19 чрез аплодисменти.

В много квартали на града излязоха хора по терасите в 21 часа, за да изразят с ръкопляскане благодарността си и да им вдъхнат кураж да продължат работата си.

Направихме го, защото смятаме, че трябва да бъдем съпричастни и да дадем надежда, разказаха група от ул. „Добруджа“.

Тези хора работят в много тежки услови и така поне малко можем да им помогнем, споделиха други в социалните мрежи.

Призоваваме в тези дни на криза да засвидетелстваме нашата благодарност, да покажем, че оценяваме всички техни жертви, че оценяваме грижата им и самоотвержеността им, пишат организаторите на събитието във Фейсбук:

„Нека всеки от нас, всяка вечер, излезе на прозореца или на терасата си, точно в 21:00 часа, поне за пет минути, за да аплодираме медиците. Те заслужават много повече от това. Но в дни на криза и неизвестност, може би и един едничък подобен жест може да им вдъхне сили и вяра, че предстоят добри новини.
Аплодисменти за Вас, медици!“

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

15 коментара

 • Пълна тъпня. Тия дето пляскат нека и те накрая на месеца получат вместо пари -ПЛЯСКАНЕ. Баси проЗтотията

  • Скрий се някъде в лайната, в които живееш. Всички ние сме изправени вероятно пред най-голямото предизвикателство в краткия си живот. Сега е времето да опитаме да разсъждаваме извън тесните си разбирания. Всеки трябва поне малко да се опита да опази себе си и околните. Всички ще имаме финансови загуби. Някои ще изгубят всичко, което имат. А някои и живота си. Това не е простотия, това е нещо, което може да вдигне духа на някого, които в този момент е важно.

   • Хахаха колко нагласено за пред камерата пляскат трима луди в хасково няма случей още те сса фирмират

    • Това, че няма случай в Хасково все още или че са застанали пред камерата хората в клипа, защото смятат, че е от полза за някого, няма общо с това, че ситуацията е изключително сериозна и не може да нямаме отговорност. Шегички в стил всичко е конспирация и ракията ще ни спаси, както и прекалена завист към тези, които щели да получат някой лев, защото може да умрат за нас, нямат място днес!

     P.S.: Извинете ако изреченията са прекалено сложни за някого.

  • И утре пак ще аплодираме! И така, докато е нужно! И ще ставаме повече! Жалкото е, че заради празноглави и безотговорни ще пострадат много невинни хора! Който не осъзнава ситуацията, да затегне колана. Трудното тепърва предстои.

 • Искам да благодаря на всички , които са съпричастни с каузата на българския народ !!! Вие сте гордост за всеки един човек, който някога се е раждал в границите на българиския етногенезис . За всички останали -вие сте срам както за Родината така и за вашите семейства. Събудете се глупци невежи !!!

  • Ква кауза бе тъпир. В магазина пляскане не върви. Като стачкуваха сестрите за пари що не излезе да подкрепиш каузата. Заплатите им са ниски. Ти ги подкрепяй ама те ще напуснат работа като се напече

  • Тримата глупаци с нескопосан опит да проявят оригиналност, взаимствана от медиите. Уви, хасковлията си остава каун и ганьо.

 • Много взехме да подражаваме на хората,което не виждам смисъл, виждам смисъл да сме дисциплинирани!

  • Ганю винаги е бил имитатор. Дори децата си кара да пеят на ингилизки. Да са модерни. Ганю е имитатор и менте

 • Тази сутрин по спирките струпани на едно место за разговор хора все още не са разбрали опасността и призива на правителството .Животът в Хасково си е по старому докато не пламне гръдът с няколко заразени никой няма да се съобразява с нищо.А тези ,които са под карантина си ходят спокойно да пазаруват в кварталните магазинчета.Пази боже Б-ия и хората.Незнам защо всички много трудно възприемаме.

 • Ръкопляскайте на китайците,че са организирани и отговорни и се оправят и на техните медици.А за нас мога да кажа пази боже да не попаднеш в ръцете на останалите в Хасково медици,защото свестните и кадърните изчезнаха от града.От дълго време не съм попадала на съвестен лекар.Дано имаме здрав имунитет и да ни пази господ.

 • Позьорско предозиране. Забавно е всъщност – гражданско самосъзнание, нагласено за пред камерата.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.