Хасково

Благодарност към медиците: Аплодисменти по тераси и в Хасково – ВИДЕО

Част от хасковлии се включиха в призива да благодарим на медиците на първа линия в борбата с COVID-19 чрез аплодисменти.

В много квартали на града излязоха хора по терасите в 21 часа, за да изразят с ръкопляскане благодарността си и да им вдъхнат кураж да продължат работата си.

Направихме го, защото смятаме, че трябва да бъдем съпричастни и да дадем надежда, разказаха група от ул. „Добруджа“.

Тези хора работят в много тежки услови и така поне малко можем да им помогнем, споделиха други в социалните мрежи.

Призоваваме в тези дни на криза да засвидетелстваме нашата благодарност, да покажем, че оценяваме всички техни жертви, че оценяваме грижата им и самоотвержеността им, пишат организаторите на събитието във Фейсбук:

„Нека всеки от нас, всяка вечер, излезе на прозореца или на терасата си, точно в 21:00 часа, поне за пет минути, за да аплодираме медиците. Те заслужават много повече от това. Но в дни на криза и неизвестност, може би и един едничък подобен жест може да им вдъхне сили и вяра, че предстоят добри новини.
Аплодисменти за Вас, медици!“

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

15 коментара

 1. Пълна тъпня. Тия дето пляскат нека и те накрая на месеца получат вместо пари -ПЛЯСКАНЕ. Баси проЗтотията

  1. Скрий се някъде в лайната, в които живееш. Всички ние сме изправени вероятно пред най-голямото предизвикателство в краткия си живот. Сега е времето да опитаме да разсъждаваме извън тесните си разбирания. Всеки трябва поне малко да се опита да опази себе си и околните. Всички ще имаме финансови загуби. Някои ще изгубят всичко, което имат. А някои и живота си. Това не е простотия, това е нещо, което може да вдигне духа на някого, които в този момент е важно.

   1. Хахаха колко нагласено за пред камерата пляскат трима луди в хасково няма случей още те сса фирмират

    1. Това, че няма случай в Хасково все още или че са застанали пред камерата хората в клипа, защото смятат, че е от полза за някого, няма общо с това, че ситуацията е изключително сериозна и не може да нямаме отговорност. Шегички в стил всичко е конспирация и ракията ще ни спаси, както и прекалена завист към тези, които щели да получат някой лев, защото може да умрат за нас, нямат място днес!

     P.S.: Извинете ако изреченията са прекалено сложни за някого.

  1. И утре пак ще аплодираме! И така, докато е нужно! И ще ставаме повече! Жалкото е, че заради празноглави и безотговорни ще пострадат много невинни хора! Който не осъзнава ситуацията, да затегне колана. Трудното тепърва предстои.

 2. Искам да благодаря на всички , които са съпричастни с каузата на българския народ !!! Вие сте гордост за всеки един човек, който някога се е раждал в границите на българиския етногенезис . За всички останали -вие сте срам както за Родината така и за вашите семейства. Събудете се глупци невежи !!!

  1. Ква кауза бе тъпир. В магазина пляскане не върви. Като стачкуваха сестрите за пари що не излезе да подкрепиш каузата. Заплатите им са ниски. Ти ги подкрепяй ама те ще напуснат работа като се напече

  2. Тримата глупаци с нескопосан опит да проявят оригиналност, взаимствана от медиите. Уви, хасковлията си остава каун и ганьо.

 3. Много взехме да подражаваме на хората,което не виждам смисъл, виждам смисъл да сме дисциплинирани!

  1. Ганю винаги е бил имитатор. Дори децата си кара да пеят на ингилизки. Да са модерни. Ганю е имитатор и менте

 4. Тази сутрин по спирките струпани на едно место за разговор хора все още не са разбрали опасността и призива на правителството .Животът в Хасково си е по старому докато не пламне гръдът с няколко заразени никой няма да се съобразява с нищо.А тези ,които са под карантина си ходят спокойно да пазаруват в кварталните магазинчета.Пази боже Б-ия и хората.Незнам защо всички много трудно възприемаме.

 5. Ръкопляскайте на китайците,че са организирани и отговорни и се оправят и на техните медици.А за нас мога да кажа пази боже да не попаднеш в ръцете на останалите в Хасково медици,защото свестните и кадърните изчезнаха от града.От дълго време не съм попадала на съвестен лекар.Дано имаме здрав имунитет и да ни пази господ.

 6. Позьорско предозиране. Забавно е всъщност – гражданско самосъзнание, нагласено за пред камерата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button