Хасково

Продължава дезинфекцията в Хасково, движат се само два тролея

Втори ден продължава дезинфекцията на обществените места в Хасково, съобщават от общината.

Освен парковете и детските площадки, на обработка с дезинфектант са подложени спирките на градския транспорт. Всички места се третират регулярно от екипите на „Екопрогрес“. Тази сутрин е приключила дезинфекцията в парк „Кенана“. Работата продължава по основните булеварди в града.

Дезинфекция

Тролейбусите също се дезинфекцират. Курсовете са редуцирани заради малкото пътници. Остават да работят два тролейбуса. Те обезпечават линията от квартал „Орфей“ до ЗММ. Осигурени са сутрешните и вечерните курсове по график, за да могат хората, които ползват градски транспорт, да стигнат до работа. През останалата част от деня, тролеите пътуват на час.

Дезинфекция

Призивът на община Хасково е, хората да изчакват на спирките на достатъчно голямо разстояние един от друг. Вътре в превозното средство също да остават на безопасна дистанция от другите пътници. Единственото сигурно средство за предпазване от заразата и прекъсване на нейното разпространение е социалната изолация, припомнят от кметството.

Дезинфекция

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.03.2020 12:19 12:19

Точно тази дезинфекция едва ли има голям смисъл

Лин
Лин
18.03.2020 14:40 14:40

Измийте улиците! Направете една сапунка поне. Сложете съоръжения с дезинфектант за автомобили на входовете за града ни!
Толкова ли е мисия невъзможна?

Back to top button