Хасково

С мегафони призовават хасковлии да си останат по домовете

Автомобили с мегафони призовават хасковлии и хората по селата да си останат по домовете.

Кметът Станислав Дечев и заместникът му Динко Тенев от сутринта контролират изпълнението на заповедта на здравния министър по повод мерките срещу разпространението на коронавируса, съобщават от общината. Констатациите са, че в почти всички квартали указанията да не се излиза навън, освен в крайни случаи, не се спазват.

Мегафони

Много възрастни хора се събират пред квартални магазини, в паркове и градинки. Кметът призовава да проявим максимална отговорност, ако искаме да опазим града от заразата и да спестим болка и страдания на нашите близки хора. Масово млади хора са излезли на Кенана и Ямача, на големи групи, за да спортуват и да се разхождат, което е недопустимо, допълват от кметството.

Мегафони

 

 

 

 

 

 

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

7 коментара

  1. Много магазини за дрехи и обувки работят!Нека бъдем отговорни и да спазваме ограниченията!

  2. Я си е…. вайте пу… ата майна измамници! След тази интифада чипове ли ще ни сложите? Е тогава големо трепне ще падне иззедници, стига аванти че ни легнах те в спалните!

  3. Все снимат република прибирайте бабите дядовците освобождавайте работниците все сте със република те са по добре от нас да ви еба малоумниците

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button