Хасково

Дариха 1 100 предпазни маски на община Хасково

Дарение от 1 100 предпазни маски за многократна употреба направиха днес членовете на Ротари клуб „Хасково-Аида“, съобщават от кметството.

Маските са предоставени на община Хасково по волята на дарителя. Кметът Станислав Дечев прие дарение и благодари за подкрепата, която Ротари клуб „Хасково-Аида“ оказва на хората от Хасково в тази тежка ситуация. По решение на дарителите и получателите на дарението предпазните средства ще бъдат предоставяни само и единствено на медицински лица, диспансерите, частнопрактикуващи лекари, поликлиники и лаборатории, които заявят, че се нуждаят от допълнителни средства за защита.

Маските са за многократна употреба, до 50 пъти. Ползват се по два часа еднократно, след което се сменят, перат се и се гладят.

Досега Ротари клуб „Хасково – Аида“ е направил дарения от многократните маски на Първа и Втора поликлиника, ДКЦ „Св. Георги“ и Дома за медико-социални грижи в Хасково, както и на работещите в лаборатория в Свиленград.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button