Хасково

Заразените с коронавирус в България са вече 107, двама са в Пловдив. Общината в Хасково с нов призив

107 са вече потвърдените случаи на коронавирус в България.

От Националния оперативен щаб обявиха тази вечер за 13 нови заразени. По двама са в Пловдив и Смолян, а 9 са от София. Жертвите са вече три.

Haskovo.info припомня, че днес от община Хасково започнаха да призовават с мегафони гражданите да си останат по домовете. При проверките по кварталите имаше струпвания на възрастни хора около магазини, паркове и градинки. Младежи пък бяха на големи групи на Кенана и Ямача, което е недопустимо.

От община Хасково призовават домоуправителите при възможност да се извършва ежедневна дезинфекция на общите части на сградите и тяхното редовно проветряване. Целият Алгоритъм на дезинфекционните мероприятия в обекти с обществено предназначение в условията на епидемично разпространение на COVID-19 може да прочетете ТУК.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

2 коментара

  1. А за язаки защо нищо не пишете докога ще се правите на слепи.Има по 300 човека на едно място,минимум.Затваряте малкия бизнес,а големия си продължава работата без никой да се пречка.

  2. Пълни тъпотии. Младите да седим в къщи а пенсионерите всички са навън.центара само пенсионери,Кенана също даже и кафе си пият на масички, в баничарницата на Хан Аспарух се събират всеки ден алкохолиците контрол никакъв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button