Струпвания по КПП-та в първия работен ден, полиция предупреждава и в Димитровград

Хасково

Сутринта в първия работен ден се образуваха колони от автомобили на контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на Хасково.

Полицаите пропускат само хора, които отиват на работа, на лекар или се прибират по домовете си. Това се удостоверява със съответните документи. Проверяват се и автобусите. Има хора, които още нямат служебни бележки от работодателите, като са предупреждавани да го сторят днес. Имаше и такива, които отиваха до КАТ – Хасково, като полицаите им напомняха, че срокът за подновяването на личните документи е удължен и да изчакат.

От тази сутрин полиция има и на изхода на Димитровград за Хасково. Полицаите спират автомобилите и предупреждават пътуващите, че без уважителни причини няма да ги допуснат до Хасково.

Haskovo.info припомня, че КПП-та на входовете и изходите на областните градове в страната бяха въведени от събота като мярка срещу разпространението на коронавируса.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

4 коментара

  • Дмитрад кога стана областен център, та и там забрана? По какво се отличава от Харманли и Свиленград, че там няма такава блокада?

    • Излез с името си, назови кои са и се обади на контролните органи! С писането по форумите, няма да оправиш нещата…

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.