Раздават дезинфектанти на домоуправителите в Димитровград

Регион

Домоуправителите в Димитровград ще получат дезинфектанти, съобщават от общината. Те ще са за дезинфекция на общите части на жилищните сгради.

Заявки от домоуправителите могат да се правят на телефон 0889 774 226 при положение, че са създали необходимата организация за третиране на общите части. На следващия ден след получаване на заявката, служители на общината ще доставят на място поисканото количество. Общината ще извършва контрол за изпълнението на дейностите.

Забранява се ползването и експлоатацията на кафе-автомати и вендинг машини. Собствениците им трябва да ги изключат.

Писмо с предписания към банковите институции изпрати кметът Иво Димов за предприемане на необходимите мерки за осигуряване на безопасност на обслужваните от тях банкомати.

Във връзка с писмо от министъра на транспорта се редуцират курсовете по общинската транспортна схема и линиите на градския транспорт. Разписанието е публикувано на сайта на общината Тук. На всички фирми за обществен траспорт е изпратено предписание за спазване от страна на пътниците на всички мерки за безопасност – предпазни маски, ръкавици, дезинфектант, отстояние между местата.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Един коментар по “Раздават дезинфектанти на домоуправителите в Димитровград

  • Кмета на Хасково няма ли да раздаде на домоуправителите .Винаги Димитровград ще са със крачка пред нас.Браво на Иво Димов как този човек може да мисли за всичко- има бърз ум.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.