Хасково

Градските автобуси в Хасково с уикенд разписание

Градските автобуси в Хасково се движат с уикенд разписание, съобщиха от „Златно руно“.

От фирмата допълниха, че офисът им на улица „Средна гора“ 6 е с редовно работно време от 9 до 16 ч. Издават се всички карти за пътуване.

Превозвачът е готов шофьорите да съдействат на пътниците при издаването на картите или от фирмата да ги доставят на адрес.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

7 коментара

  1. То има ли такова чудо? А къде са разписанията, че да им знаят празничния график?

  2. Да, къде са разписанията? Всяка година правя опити да открия как се движат тези автобуси. За сега нямам никакъв успех. На врачка ли да ходя?

  3. Пълно безхаберие, градския транспорт е веднъж на високосна година, и то само ако имаш щастието и късмета случайно да го хванеш. Достъпни разписания няма от години. Как се очаква да се информираме за ,,услугата,, която предлагате и за която получавате пари. Не мога да разбера как не ви е срам. Уж сме областен град, през 2021 ако не се лъжа, а услгата ви е като от средновековието. Поне тогава се е знаело коя каруца кога и на къде ще ходи.

  4. Разписанията на автобусите поставени на спирките се късат от „културни“граждани.Предлагам на ползващите абонаментни карти да се дава и разпечатано на хартия разписание за съответната линия.

  5. Някой може ли да ми даде разписание на линия 102 дето ходи до Кенана?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button