Спорт

Григор Димитров с дарение на хасковската болница и послание към българите от САЩ

Почетният гражданин на Хасково и тенисист номер 1 на страната ни е направил дарение за хасковската болница. Става въпрос за апаратура, която се очаква да пристигне.

Това стана ясно от видео разговор с него в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по бТВ тази вечер. По време на интервюто стана ясно, че Гришо е в Щатите, където ще остане в изолация по време на кризата с коронавируса. Решил да остане там, след като разбрал, че скоро няма да играе тенис, но все пак сподели, че няма търпение да се прибере в България или поне в Европа.

Ежедневието на хасковлията минава в развлечния, които са възможни в имението, където е. Тренира редовно и смята да се запише на онлайн курс в някой университет. Той сподели, че там разполагат с всички необходимо и ходят на пазар веднъж на две седмици.

Гришо сподели, че редовно си говори с родителите и близките си в Хасково, с които обсъждат хубавите спомени.

В края на интервюто Григор Димитров отправи и послание към българския народ. Той призова всички да обичаме хората около нас и да се подкрепяме в трудните моменти. „Ние сме силна нация“, завърши хасковлията.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.03.2020 9:20 9:20

Евала!

Анонимен
Анонимен
27.03.2020 9:36 9:36

Да живей Гришо!

Янко Митев
Янко Митев
27.03.2020 9:51 9:51

Браво!

Гост
Гост
28.03.2020 22:44 22:44

Хора с чест и достойнство. Живеят и работят скромно, не в София и света, а в Хасково.
ГОЛЯМ… ГРИГОР… КЕНАНА…
ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е И ДА РАДВА РОДИТЕЛИТЕ, КОИТО СА ГО ОТГЛЕДАЛИ И ПРАВИЛНО ВЪЗПИТАЛИ.

Back to top button