Регион

Монтираха термокамерите на Капитан Андреево и Капитан Петко войвода

На ГКПП „Капитан Андреево“ от вчера са монтирани 14 термокамери, а на ГКПП „Капитан Петко войвода“ – три, които се обслужват от служители на РЗИ – Хасково.

Haskovo.info припомня, че преди няколко дни от здравната инспекция обявиха поръчка за закупуването им. Те са на стойност 103 208 лв. без ДДС.

Граница

Директорът на „Гранична полиция“ Светлан Кичиков инспектира „Капитан Андреево“ във връзка с новата организация за придвижване на товарните автомобили към българо-турската граница. По неговите думи мерките дават резултат. Той посочи, че камионите вече са в самия байпас и вървят нормално. За 24 часа през временния паркинг на бившето летище „Узунджово“ са преминали 600 автомобила. Снощи на паркинга е имало само 39 камиона, там се престоява не повече от 3 – 4 часа.

„На магистралата има тирове, чиито водачи са ги изоставили и са си заминали, за тях ще има санкции – по Закона за движение по пътищата. В този участък, за близо 5 г., са станали 130 катастрофи, загинали са петима и 30 са пострадали“, съобщи директорът на ОДМВР Хасково Ангел Цанков.

Граница

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button