Хасково

Две отрицателни проби в Хасково, положителните за коронавирус в страната са вече 346

Две отрицателни проби са получени в хасковската болница. Те са на двамата пациенти, настанени в Инфекциозно отделение, за които Haskovo.info писа вчера.

Междувременно са изследвани още 6 души. Техните проби се очакват по-късно. В отделението е 26-годишната жена с коронавирус, която е добре, допълниха от болницата.

Новозаразените в страната са 8 и общият брой е вече 346, съобщиха в 17 часа от националния щаб. 125 са в болница, 13 са интубирани, сред които и 37-годишен мъж в София. Починалите са 8, като средната им възраст е 66 г. Изписаните са 14. Взетите проби в страната са вече повече от 7 000.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

12 коментара

  1. Проби се взимат на хора със симптоми. Кое не разбрахте за толкова време? Казаха, че няма да го тестват ако не прояви симптоми.

   1. На брифинга снощи изрично казаха, че щом е контактен със заразен, то ще бъде тестван задължително, а не е необходим преглед при липса на изявени симптоми. Явно вие не сте разбрал.

 1. Защо не кажат къде живее семейството, къде са работили. Имаме право да знаем това!!!! Хвърляте прах в очите на хората

 2. Вие не разбрахте ли че нямат тестове! Бас хващам че в Хасковско има доста заразени от коронавируса Просто срашно съм възмотен от цялата ни областна управа,нищо нямат подготнено за вируса. Потрес

  1. Кой да ти каже, кой?
   Кажете ми кои са в кризисния щаб, а?
   Георги Пеев уж някакъв си се води общественик , той не ги знае.
   Ние от село как да знаем

   1. Откога някой си Пеев е коректив за това какво се случва,да ходи да прави свирки на Узунджовеца и без това друго не може да прави.

 3. Мъжа на заразената работи в пима та м всички триабва да се тестват и живеат в орфеи блока на заведението доктора до вик

 4. 26ходишната не е болна от корона вирус има две отрецателни проби първата е била грешна,сега трябва да се глоби някой за грешна информация

  1. Не е заразена ,а на мъжа и родителите приети в болницата с грипоподобни симптоми и съмнение за коронавипус!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button