Регион

Борисов се срещна с валията на Одрин на Капитан Андреево

Премиерът Бойко Борисов се срещна с валията на Одрин Екрем Джаналп на ГКПП „Капитан Андреево“.

Двамата увериха, че са взети всички мерки за придвижването на камионите между двете страни. Благодарение на доброто сътрудничество между двете държави колоните са разчистени и камионите продължават да се движат.

Присъстващи на срещата превозвачи казаха, че през последните дни е имало случаи, при които български камиони са били връщани от турска страна без обяснение. Валията увери, че няма да има подобни проблеми.

„Дойдох, за да може превозвачите да са спокойни. Да са уверени, че преминаването е сигурно. Дай Боже тази пандемия да мине скоро“, пожела си Борисов. Той допълни, че има вариант стоките от Европа да се претоварват на български камиони и да преминават.

„Хората вече са много дисциплинирани. Проблемът е, когато в събота и неделя времето е хубаво. Крият се от някого и искат да излизат навън. Затова мерките си важат, дано не се налага повече да ги затягаме. Ние не играем на криеница. Този, който победи и надхитри, после може да зарази близките си. Това не е игра с управляващите и полицията. Ние работим за това, хората да ходят на работа, да изкарват пари“, каза още Борисов.

Летище

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов е показал временния ТИР паркинг на бившето летище „Узунджово“ на посланика на Турция в България Айлин Секизкьок и на генералния консул на Турция в Пловдив Хюсеин Eргани, съобщават от областна администрация.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
™
30.03.2020 11:25 11:25

Шантавата мутра ходи из страната и сее зараза.

Явор
Явор
31.03.2020 13:42 13:42

Предател

Back to top button