Нова заповед: Всички с маски. Заразените вече са 359

Регион

Гражданите, които се намират в закрити или на открити обществени места, трябва да носят защитна маска. Тази нова заповед издаде здравният министър Кирил Ананиев.

5 нови случая на коронавирус в страната има към 17 часа по данни на Националния оперативен щаб. Така общо потвърдените у нас случаи на COVID-19 стават 359. Новите случаи са: два в София, по един в Плевен, Монтана и Благоевград.

113 са в болница, като 13 от тях са интубирани. 56% от регистрираните у нас случаи на COVID-19 са при мъже, респективно – 44% при жени. Средната възраст на лицата, дали положителна проба за новия коронавирус, е 45 г.

Общо излекувани до момента са 17 лица.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

14 коментара

  • Пълни идиоти и което е по-лошо глобата е 5000 лева!!!Досега казваха само болните имат нужда от маска сега всички защо защото една маска е 2-3 лева и сега тези дето шият безполезните боклуци ще правят пачка!!!

 • Маските са опасни, особенно боклуците които продават. Те не защитават,и при неправилно използване вероятността да се заразиш е по голяма.

 • Ало Боева, така наречената началничка на РУО – в колко платформи трябва да се регистрира един учител, че да е достатъчно виртуален. На колко виртуални места трябва да се провеждат тези уроци, че да ги зачетете! То не са дистанционни платформи, виртуални класни стаи, библиотеки, езикови сайтове, електронни уроци и ресурси на всяко издателство, уроци на Уча се, на БНТ и на незнам колко още. Всяко нещо иска регистрация и УЖКИМ, ама само наужким ИМА УКАЗАНИЯ. ТИ БОЕВА – на колко места се регистрира, колко нови начина за преподаване разучи, какви обяснения даде към тези учители, дето им вадите душата. С колко от всичкия този „инструментариум“ се ЗАПОЗНА. И дали всички тези страници работят. ТИ НАЯСНО ЛИ СИ, БОЕВА?!

  • Много добри въпроси г-н учителю!!!Поздравява те един бесен на същото родител!!!!И ако някой идиот удължи учебната година моите деца няма да участват!!!!Ще станем и ще бойкотираме удължаването!!!!

   • Благодаря на цялата държава , че ни закриля!!! И след страхотната защита ще измрем от глад и от липса на всякакъв имунитет!!! Много ви благодарим!!!!

  • Ами само гледайте, кой има интерес и ще ви се изясни: кой поръча 1 млн. маски за уж 1,3 млн. лв? (дали не е 1/3 реално?) в Китай? На колко ще ги продадат тук . За да има гаранция, трябва да плашат хората, като и това не става – задължително! Ако ги бяха раздали безплатно нямаше да има съмнения! Далавера след далавера!

 • Аз пък искам да кой разрешава на една невменяема даскалица по английски да преподава на деца – то тая П…..йотката е еднакво отвратителна към децата и в час и във отдалечената класна стая. ДА ЗНАЕТЕ – ЗА ОСВИДЕТЕЛСТВАНЕ Е. Грандоманията и невъздържаността в изказа са белег на тежки психически проблеми. Помогнете на жената!

 • Тая горната и с родителите се държи така – пули се, държи тон, вика – за кава се мисли тая скандалжийка! Кифла си мисли, че като мъжа и е някакъв там в образователното началство ще я закриля. Ама за грозни изкукали кукувици – само лошо.

 • Който оживее след 4-5 години и ако въобще има държава ще бъде пазен от най-модерните натовски самолети!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.