Хасково

30 нарушиха домашната карантина в Хасковско

30 са нарушителите на задължителната 14-дневна домашна карантина в Хасковска област, като досъдебните производства се наблюдават от районните прокуратури.

Те са образувани за периода от 17 до 31 март. От тях 14 досъдебни производства се водят в Районна прокуратура – Димитровград, в Хасково – 8, Харманли – 6, Свиленград – 1 и Ивайловград – 1. Делата се взети под специален надзор от Апелативна прокуратура – Пловдив.

От прокуратурата припомнят, че наказанието за нарушителите е до 5 г. затвор и глоба от 10 000 до 50 000 лв.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пародия на държава
пародия на държава
01.04.2020 13:04 13:04

Предлагам глобата да стане 1 млн. лв., а затвора – доживотен, барем криминалната мутра Боко Методиев остане удовлетворен.

Exjdud
Exjdud
01.04.2020 13:29 13:29

Инструктираните журналисти защо не попитат – защо е отказан тест на мъжа на заразената в Хасковската болница, понеже не показвал симптоматика, а да депутатите в парламента ще им правят тестове заради заразеният депутат от ДПС – те също не показват симптоматика.
Ето сега си проличава колко ги е грижа за избирателите им и народа – така наречените данъкоплатци.

Back to top button