Регион

С 2/3 по-малко нови свободни работни места в Хасковско

С близо 2/3 по-малко нови свободни работни места се обявяват в Хасковска област през последната седмица, в сравнение с периода преди извънредното положение. Ако сега те са малко над 30, преди кризата бяха около 100, сочи справка в Агенцията по заетостта.

10 от тях са за шлосери в Димитровград. Те ще участват в капитален ремонт. Това включва разглобяване, почистване, смазване, ремонт и монтаж на елементи, детайли, възли, механизми, апарати, тръбопроводи и арматури, ремонт на машини – вентилатори, помпи, компресори, разглобяване и сглобяване на топлообменници, подмяна на салникови набивки, демонтаж, изработка на гарнитури и монтаж на капаци на машини и люкове на апарати. В града имат нужда още от четирима електромонтьори за ремонт на електрически машини, апарати и съоръжения. Тук се изисква до 1 г. опит. В Димитровград се търси и носач-товарач на стоки със същия опит, както и оперативен счетоводител с опит.

В Свиленград се търсят двама организатори в маркетинга за организиране на рекламни политики и кампании, двама салонни управители и пет крупиета. Изисква се владеене основно на английски и турски език.

В Хасково има място за началник отдел технически и качествен контрол. Изисква се опит между 2 и 5 г., владеене на английски език и компютърна грамотност.

В Тополовград се търсят двама залесители и трима водачи на селскостопански машини, а в община Симеоновград – специалист.

Haskovo.info припомня, че през миналата седмица в Хасково се регистрираха по 60 – 70 безработни дневно.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мнение
Мнение
05.04.2020 17:03 17:03

Да си смотана директорка на училище се иска голям талант. Особено ако си мислиш, че хора се управляват така както се гледат дините в бУстана. И ако го правиш само за да докажеш че ставаш за директор – работата е напълно изтървана! Една директорка на място в тази криза трябва да помисли за всички хора – не да ангажира само половината. И чак като им свършат отпуските на хората – тогава да се сети, че и те имат нужда от заплати! Една директорка на място, ще се отнася човешки в тази ситуация, в която всичко е ново и необичайно. Една директорка на място ще си познава персонала и ще разпредели работата по възможно най-щадящият начин, а не така че да умори едни от работа, а други да си клатят краката и да вземат високите заплати. Една директорка на място ще ще има умението да чува мнения различни от нейното мнение и дори да приема предложения! Но очевидно РУО предпочита ЛУДИ ТИРАНКИ, дето да гърчат народа пък те да лапат. Да ви приседнат дано подкупите и почерпките! Един коронавирус ходи и той ще ви стигне

Back to top button