Хасковските куклени актьори с онлайн приказки за децата, които си стоят вкъщи – ВИДЕО

Любопитно

Хасковските куклени актьори намериха оригинален начин да продължат връзката си с децата по време на изолацията и извънредното положение.

Проектът с онлайн приказките за децата, които си стоят вкъщи, започна Янко Митев, като към него вече се присъедини и Силвия Предова. Последният спектакъл в Youtube е „Лека нощна приказка“. Преди него малчуганите се забавляваха с „Мечка върху лед“ и „Запознай се!“. За следващата седмица вече се подготвя приказка от Мая Дългъчева, а ще има специална и за Великден.

„Правим го, защото не можем да стоим без работа, а и да не си прекъсваме връзката с децата. Ние това можем да подарим на нашите приятели, не можем да им дадем маски или защитни костюми. Нека всички бъдем заедно в кризата“, заяви пред Haskovo.info Янко Митев.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

5 коментара

  • Да вземи и да направи една пиеска за възрастни, например обир на банка, такси или хасковската поща. Вече има опит в такива постановки. преди години по БТВ заедно с Любомира Бенатова пресъздаде как е обрана банката в Хасково по бай Тошово време.

  • И да направи друга пиеска как троши и хвърля камъни по прозорците на заведение след като се напиване и не иска да си плати сметката . Трошене на стъкла също си е театър.

  • Хасково инфоооо, страшни читатели си имате, не ви завиждам. Убеждавам се за кой ли път, че в тия хасковски сайтове коментират само олигофрени като предишните трима под тая информация.

  • Неудобната истина боли ! Нали Хасково инфо ! Цензурирахте ми коментара. Всичко казано за горния на снимката е вярно. Така , че и да триете цяло Хасково го знае въпросния любител на чашката.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...