Хасково

541 са вече заразените в страната, 58-годишният хасковлия е в средно тежко състояние

541 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас, съобщиха тази сутрин от националния щаб. Броят на починалите е 21, а 39 са излекуваните.

Новите случаи за денонощието са 19. Както Haskovo.info писа един от тях е в Инфекциозно отделение на хасковската болница. Това е 58-годишен мъж от Хасково, чиято съпруга се е върнала наскоро от Нидерландия. Той е отишъл сам в Инфекциозно отделение на областната болница и е настоял за преглед. Имал е кашлица и температура. Диагностициран е с пневмония. Жената е била поставена под карантина, която вече изтича.

Тази сутрин от болницата съобщиха, че новият пациент е в средно тежко състояние – с температура и придружаващи заболявания.

Досега положителните за COVID-19 бяха двама – жена на 26 години, живееща в Хасково, която вече беше изписана от болницата, и мъж на 55 години от Златоустово, който все още се лекува. Той е добре и се очаква около сряда да бъде тестван и ако резултатите са отрицателни, да бъде изписан.

От болницата допълниха, че има още хора, които ще бъдат изследвани за коронавирус, като част от тях са контактни лица.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button