Отрицателни са пробите на семейството на тримата инфектирани в Хасково

Хасково

Отрицателни за коронавирус са пробите на членовете на семейството, в което вече бяха установени 3 положителни теста за COVID-19. Въпреки това те са поставени под домашна карантина, съобщиват от областната администрация в Хасково.

В Инфекциозното отделение на областната болница в Хасково са настанени инфектираните членове на семейството – 58-годишен хасковлия, 34-годишният му син и 33-годишната му дъщеря.

Haskovo.info припомня, че първи положителна проба даде мъжът, а ден по-късно излязоха и резултатите на децата му. Съпругата на пациента се е върнала от Нидерландия, а друг член на домакинството се е прибрал от Норвегия. Заради наличието на възрастен човек и данни за оплаквания бяха тествани и трима души от семейството.

Към този момент общите случаи на инфектирани с коронавирус в Хасково са 5. Първа беше 26-годишна жена, живееща в Хасково, която вече е здрава и изписана от болницата. След нея положителна проба даде 55-годишен мъж от село Златоустово, който предстои да бъде изписан.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.