Хасково

Полицията затяга контрола по КПП-та, пожарната откри нарушения в църквите

От полицията засилват контрола по Великденските празници, предупреждават от областната дирекция на МВР в Хасково.

Полицаите обсъждат със свещениците организацията на богослуженията в условията на усложнена епидемиологична обстановка. Около храмовете ще бъде засилено полицейското присъствие за да се избегне струпването на хора.

По контролно-пропускателните пунктове на изходите на Хасково, Димитровград, Харманли, Свиленград, Тополовград и Ивайловград ще се следи стриктно за режима на преминаване. Целта е и да не се допуска събирането на хора на места и тържища за продажба на животни.

Традиционно пожарникарите проверяват храмовете. Сред най-честите нарушения са липсата на достатъчно изправни уреди за първоначално пожарогасене, затворени или заключени евакуационни изходи и използване на неизправни отоплителни уреди. Пожарникарите са извършили допълнителни инструктажи на църковните служители за стриктното съблюдаване на противопожарните правила.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
✔
10.04.2020 16:23 16:23

Шайката я е страх от протести.

Някой
Някой
10.04.2020 17:35 17:35

Кога най-после ще изкарате военните да помагат на полицаите по КПП-тата? Така и така нищо не правят и в 16,30ч в къщи! И накрая на месеца ще вземат заплата колкото полицаите които са на пътя.

Анонимен
Анонимен
11.04.2020 11:09 11:09

КПП-тата са пълна пародия – никаква проверка кой си, от къде си и защо идваш, помахване с ръката и айде давай…

Back to top button