Регион

Свиленградските медици ръкопляскаха на хората, които са си вкъщи – ВИДЕО

Медиците от МБАЛ – Свиленград ръкопляскаха по обяд на хората, които спазват мерките в епидемията от коронавирус и си стоят по домовете, съобщава stmost.info.

„Ръкопляскаме на тези хора, които проявиха съзнание и останаха по къщите си. На тези, които не се събираха на групи, спазваха необходимата дистанция, пазеха себе си и семействата си. А не като тези, които гледат лекомислено и пренебрежително. Дай Боже като чуят нашите ръкопляскания и те да се вразумят и да разберат, че нещата са сериозни“, заяви управителят на болницата д-р Димитър Ермов.

Болница
Д-р Димитър Ермов

Той призова хората да се молят по домовете си на Великденските празници и да не се събират в църквите. „Молете се вкъщи, стойте си по домовете, послушайте ни, за да излезем от тази ситуация по-добри и с по-малко жертви. За да запазим това чудо – човешкия живот“, завърши д-р Ермов и започнаха ръкоплясканията.

От 21 часа снощи медиците в много болници в София и страната ръкопляскат на хората, които спазват мерките и стоят по домовете си.

Снимки и видео: stmost.info

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button