Хасково

Община Хасково издава служебни бележки на земеделците, за да преминат през КПП-та

В Центъра за административно обслужване се подават заявления по образец и се издават служебни бележки на земеделските стопани с имоти извън града, съобщават от община Хасково.

Необходимо е хората да предоставят документ за самоличност и документ за собственост на въпросния земеделски имот. Със служебната бележка те ще могат да преминат през контролно-пропускателните пунктове на Хасково. Това се прави във връзка със заповед на здравния министър Кирил Ананиев.

В нея се регламентира и преминаването пред КПП на транспортни средства, превозващи сезонни земеделски работници до обработваемите селскостопански площи. Водачите представят служебна бележка от работодателя на сезонните работници, в която е посочен маршрутът и списък на пътниците.

Работодателите на сезонните работници са длъжни да осигурят за тях лични предпазни средства – защитни маски за лице и ръкавици, а превозвачът е длъжен да дезинфекцира транспортното средство преди отпътуването.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Moli
Moli
14.04.2020 8:31 8:31

Пак струпване на хора
ще се получи

Back to top button