Хасково

Километрична опашка се изви на входа на Хасково откъм Кърджали

За километрична опашка от автомобили на входа на Хасково откъм Кърджали сигнализираха със снимка читатели на Haskovo.info.

Хората се оплакват, че колоната върви много бавно през контролно-пропускателния пункт. „Водя майка ми до болницата, а няма мърдане в този трафик“, се казва в сигнала.

„Към 11 часа двете ленти са затапени от коли почти до детелината. Ако има спешен случай няма откъде да се мине. Обмислям вариант да вляза в Хасково от друго място“, сигнализира друг шофьор. В същото време опашка има и на КПП-то на изхода за Димитровград.

От полицията съобщиха за Haskovo.info, че опашката се е образувала заради интензивния трафик и многото непопълнени или грешно попълнени декларации. Призовават се хората да ги попълват предварително и вярно, защото след това те се проверяват и има санкции. Ако има спешен случай препоръката е да се звъни на телефон 112. От областната дирекция на МВР гарантираха, че ще осигурят преминаването на спешните.

На останалите входове на Хасково нямало подобен проблем. Очакванията са трафикът да остане интензивен с наближаването на Великден.

ИЗПРАТИ НОВИНА

 

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.04.2020 11:11 11:11

Те тия кпп-та не са сложени, за да пътувате все едно нищо не се случва. Къде са тръгнали всичките, изключвам спешните случаи!? Кое не е ясно, че трябва да си стоите вкъщи? Кое не е ясно, че светът е затворен, а вие сте тръгнали на разходка. Със сигурност повечето от тези на опашката са селяни, за които целият свят е конспирация, само разходките са истински. Заради такива малоемници хората в нужда като тези, които са тръгнали към болница ще страдат цял живот.

Методиев
Методиев
14.04.2020 16:30 16:30
Отговор до  Анонимен

Всички герберасти ли сте умствено увредени ?

Тъй
Тъй
14.04.2020 16:34 16:34
Отговор до  Анонимен

Ходи си купи 80 ролки тоалетна хартия да се успокоиш малко

Игумена
Игумена
14.04.2020 12:29 12:29

За съжаление, по селата вече почти нищо не се произвежда. Хората трябва дори да си купят индустриално произведено кисело мляко и домати от магазините :(
Още повече, че трябва да отидат не до дюкяна под кооперацията или до аптеката на ъгъла, а да пътуват до най-близкият град. Движението за някои е живот, а не разходка, както вие го виждате.

Анон
Анон
14.04.2020 21:43 21:43
Отговор до  Игумена

Практикувайте методично седене вкъщи!

ТЕДИ
ТЕДИ
14.04.2020 17:17 17:17

Няма да ги пускате ! Какво ще правят от Кърджали в Хасково? Там е пълно със заразени и тук ли да пръскат смърт? Всеки да си седи на мястото нали това е целта!

Анонимен
Анонимен
14.04.2020 20:25 20:25

Аз да ви кажа ,че умишлено полицаите бавеха колоната.Трафикът си беше като всеки ден!Полицайте си говореха по между си ,вместо да проверяват минаващите автомобили по бързо!

Back to top button