Хасково

Нови двама от Хасковска област положителни за COVID-19

Нови двама от Хасковска област са дали положителен резултат за коронавирус.

Става въпрос за семейство, завърнало се от чужбина на 10 април. 39-годишната жена от община Димитровград е била поставена под карантина. На 13 април тя е развила грипоподобни симптоми и е приета в Инфекциозно отделение на МБАЛ-Хасково. Снощи пробата й за коронавирус е дала положителен резултат. Всички контактни лица са издирени и са им връчени предписания за поставяне под карантина, съобщават от областна администрация.

Още от датата на пристигане в страната, съпругът е проявил симптоми и е хоспитализиран в Пирогов – София. Той също е дал положителен резултат за коронавирус.

За денонощието новите случаи в страната са 40. Така заразените стават общо 735.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.04.2020 10:12 10:12

Свободното движение на хора. стоки и капитали приключи. Радвате се. Гей съюза се разпада. Няма да могат вече да ни лъжат че дават на България пари след като дават 5 но после чрез различни методи прибират от нас 10 . Измамата на новия вавилон който изградиха е към края си

⭐
15.04.2020 10:18 10:18
Отговор до  Анонимен

Заминавай за Гейрусия, ебано комуне.

Анонимен
Анонимен
15.04.2020 16:08 16:08
Отговор до 

По скоро ти ще отидеш. Но в сибир. За превъзпитаване. Анален хулиган. Такъв

Back to top button