Хасково

Нови опашки от коли на КПП-та в Хасково

За пореден ден на контролно-пропускателни пунктове в Хасково се образуваха опашки от автомобили.

По обяд колоната на изход в посока Кърджали стигна до отбивката за околовръстния път на Хасково. Коли чакаха да преминат и в локалното платно. На вход нямаше опашка.

Опашки

Сутринта колона се образува и на КПП-то на изхода за Димитровград. На моменти опашката от автомобили достигаше детелината на квартал „Орфей“.

Haskovo.info припомня, че през работните дни опашки на двата изхода на областния град се образуваха основно на вход.

Снимки: Дениз Карекинян

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Зизу
Зизу
25.04.2020 12:50 12:50

Задръствания се получават защото коли влизат в локалното платно и се вмъкват пред другите, които си чакат реда. Незнам полицаите защо не следят за това нарушение.

Анонимен
Анонимен
25.04.2020 17:14 17:14
Отговор до  Зизу

И какво значение има че някой минава по локалното? Общият брой на колите е същият, времето за минаване – същото. А тези, които са в локалното, не е задължително да се опитват да изпреварят, а да са били до някой от стотиците обекти там.
Дали се опитват да се вмъкнат е друг въпрос, но със сигурност това не се отразява на дължината на опашката, напротив, прави я по-къса, защото иначе и тези от локалното щяха допълнително да я удължат.

Back to top button