Любопитно

Хасковска банкерка в Шотландия стана рекламно лице – ВИДЕО

24-годишната хасковлийка Моника Бузова стана рекламно лице на компания, занимаваща се с търговия на протеин и хранителни добавки.

Моника завърши висшето си образование в специалност Бизнес и икономика в Глазгоу, Шотландия. Сега тя работи в най-голямата банка там.

Хасковлийката разказа пред Haskovo.info, че хората в Шотландия не са чак толкова изплашени в епидемията от коронавируса. Случаите на заразени са по-малко, отколкото в Англия, а и Шотландия не е толкова гъсто населена. Парковете са разрешени за разходки. В страната обаче има наложени мерки срещу разпространението на COVID-19.

Моника

Ресторантите и заведенията например са затворени. Преди това Моника е работила вечер, след банката, като мениджър в ресторант. Фитнес залите също не работят, а българката ги е посещавала по 5 пъти седмично.

Моника

По тези причини Моника вече има повече свободно време и част от него е насочила към здравословното хранене и спортуването вкъщи. Тя си направи страници в социалните мрежи – ТУК и ТУК. Така е забелязана от компанията, за да им рекламира продуктите. Моника казва, че много хора я търсят за съвети как да се хранят, какви витамини да приемат и какъв начин на живот да водят. Спрени са доставките на фитнес-уреди и хасковлийката тренира с подръчни средства, като понякога използва и част от мебелите.

„Миналата година си дойдох в България и се опитах да си намеря работа в Пловдив. Най-доброто което ми предложиха беше стаж за 500 – 600 лв. на месец. По тази причина се върнах в Шотландия, където сега заплатата ми е около 2 000 паунда“, допълни Моника Бузова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.04.2020 9:28 9:28

Ако ми е дъщеря бих я посъветвала ьа не орекалява с фитнеса. Не одобрявам жена в мъжко тяло. Харесвам женствени и естествено красиви жени. В хасково овреме оно страхотно красиви жени т. е. момичета имаше, но днес почти в града където живея по вече дебелани. Успех ви желая и всичко останало. А на мъжете ходете, но не прекалявайте. Всяко нещо в повече е не за моите очи, но и красивите жени и мъже в повечето случаи са нещастни в живота. Днес е парата, ако ще и 299 килца да си хохохо. Една комунистка и тя искат много, да си намерят 299 килца. Добре че им сторихме добро, но комунист да ти наорави добро за теб, деца просто забравете. И това са хора от студения северозапад..

Анонимен
Анонимен
27.04.2020 9:34 9:34

Dobre kazano, no zasega stava. Ne se é razvalila o6te, no natam varvi s golemi kra4ki.

Мн
Мн
28.04.2020 14:42 14:42
Отговор до  Анонимен

Моника е супер, много чаровно момиче. Успех българко красива.

Back to top button