Хасково

И втората част пасажери от неделния полет от Нидерландия са отрицателни

Днес излязоха резултатите от тестовете за коронавирус и на втората порция от пасажери от неделния полет от Нидерландия, като всички са отрицателни, съобщават от областния кризисен щаб в Хасково.

Сега са излезли резултатите от 7 теста. Вчера отрицателни бяха 6 от пътувалите във въпросния самолет. Haskovo.info припомня, че с него в България се прибраха 39-годишната жена и 15-годишният й син от Криво поле, които са положителни за COVID-19. Те са настанени в хасковската болница, като жената е в тежко състояние. Всички останали са под карантина.

През изминалото денонощие от Хасковска област са изследвани общо 11 проби, като всички са отрицателни. Останалите са на медик и трима пациенти в МБАЛ – Хасково.

Заразените в страната са вече 1 594, съобщават от здравното министерство. Към 17 часа новите случаи са 6 – Сливен – 3, по 1 в Стара Загора, Ямбол и София. Лабораториите продължават да работят.

Починалите, при които е установен COVID-19, са общо 72. В МБАЛ – Благоевград е починал 68-годишен мъж, който е страдал от сърдечна и дихателна недостатъчност. В областната болница във Видин е починал мъж на 80 г. Пациентът е страдал от исхемична болест на сърцето, хронична сърдечна недостатъчност, прекарал е и инфаркт. Третият смъртен случай е от Плевен. Починала е 82-годишна жена, която е имала хронична обструктивна белодробна болест и хронична сърдечна недостатъчност.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
без карантина
без карантина
02.05.2020 19:34 19:34

венко не спазва карантина и ходи пуши трева с бизнеса и доктора

Back to top button