Любопитно

Констанца Колева в „Приказка за силата“ от Лондон: Тук е много опасно

Художничката Констанца Колева е поредният творец от Хасково, който се включва в инициативата на общината „Приказка за силата“.

Тя беше номинирана да разкаже своята приказка от Луиза Китар. На свой ред Констанца предизвиква художничката Люси Ованесян.

26-годишната Констанца Колева в момента е в Лондон. Тя работи в Британския музей, който сега е затворен за посещения заради пандемията от коронавируса. Хасковлийката разказа пред Haskovo.info, че положението в Лондон е много лошо, защото и досега на хората не са наложени строги мерки. Всеки може да пътува с градския транспорт, имало полиция, но тя не спирала никого. Отделно, никой вече не носил предпазни маски. В същото време по парковете било пълно с хора. „Затова в Англия има толкова заразени и починали хора, много е опасно“, предупреждава Констанца.

Приказка

Художничката продължава да твори и по време на карантината. „В тези дни на дълги размисли и себеопознаване, често опитвам да имитирам велики автори. В момента съм на вълна Джоджо Де Кирико“, споделя Констанца Колева.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nanda paiva
nanda paiva
21.07.2020 7:19 7:19

красив!

Back to top button