Изследват 36 медици в Хасковско, чакат се резултатите на пасажерите от Нидерландия

Хасково

47 проби за наличие на COVID-19 са взети днес от Хасковска област, съобщават от областния кризисен щаб.

Три проби са взети от пациенти на МБАЛ – Хасково и девет на медицински персонал от болницата. Взети са и 27 проби от медицински персонал на МБАЛ – Свиленград и на двама пациенти, настанени в болницата.

Шест от пробите днес са от пасажери на полета от Нидерландия, в който са пътували семейството от димитровградското село Воден, настанено за лечение в софийска болница. Все още се очаква резултатът на дванадесетте проби за наличие на коронавирусна инфекция, взети вчера.

Междувременно читатели на Haskovo.info сигнализираха, че болна жена се е завърнала от Нидерландия в хасковското село Гарваново. Хората искат да се вземат мерки и всички, завръщащи се да спазват стриктно карантината.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Един коментар по “Изследват 36 медици в Хасковско, чакат се резултатите на пасажерите от Нидерландия

  • Как може хората да сигнализират за болна жена !!! Това не трябва ли да бъде установено още на летището ?! КМЕТОВЕ и ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ КЪДЕ СТЕ И КАКВО ПРАВИТЕ, ДА ЗАРЯЗВАТЕ В ГАРВАНОВО Е ЛЕСНО, НАПРАВЕТЕ КАКВОТО ТРЯБВА ЗА ХОРАТА СЕГА !!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.