Хасково

3 месеца условно и 10 000 лв. глоба за поредния нарушител на карантината в Хасково

3 месеца условно с 3 г. изпитателен срок и 10 000 лв. глоба получи от Хасковския районен съд поредният нарушител на задължителната 14-дневна домашна карантина.

Присъдата е след споразумение, а определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване и протест, като влиза в сила днес. Нарушението на карантината е извършено на 12 април в Хасково, като мъжът е напуснал дома си.

Haskovo.info припомня, че в Хасковска област вече има 9 осъдени нарушители на карантината. Наказанието, предвидено от закона е до 5 г. затвор и глоба от 10 000 до 50 000 лв.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коки
Коки
08.05.2020 16:15 16:15

Тези,които се връщат от чужбина,без да са болни и не спазват карантината ги глобяват солено.А тези,които знаят,че са болни от коронавирус и въпреки това се връщат от чужбина и заразяват хората-деца и възрастни,използвайки обществен транспорт-самолети,автобуси,таксита и т.н.,за тях трябва да има ефективна присъда и много голяма глоба,но уви!!!

ггбг
ггбг
08.05.2020 23:05 23:05
Отговор до  Коки

Те са от „богопомазаните“ тъмно-кафяви „българи“!Те са избиратели!

Back to top button