Строги мерки в Кардиология заради млад мъж с инфаркт със съмнение за коронавирус

Хасково

Строги мерки за ненапускане на болничните стаи от пациентите са били взети вчера в Кардиологично отделение на МБАЛ – Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

На болните било казано, че идва пациент с коронавирус и никой не трябва да напуска стаите. Много от пациентите се притеснили, а жени се разплакали.

Изпълнителният директор на болницата д-р Георги Гелов съобщи за Haskovo.info, че става въпрос за мъж на около 30 г. от село Странджево, който вчера бил докаран в отделението с инфаркт. Той бил със задух и температурата и заради съмнение за коронавирус бил поставен в изолатор, какъвто има в повечето отделения. В случая обаче мъжът не е доказано заразен. Направен му е тест, който да покаже дали ма COVID-19. Иначе му е извършена процедура и той се възстановява от инфаркта.

В Инфекциозно отделение е приета жена с пневмония, завърнала се от Нидерландия, която е тествана за коронавирус. 39-годишната жена с COVID-19 от Криво поле, която е интубирана е в стабилно състояние, допълни д-р Гелов. Haskovo.info припомня, че тя също се прибра от Нидерландия в края на април. От летището до Хасково тя пристигна с такси, като двете й деца също са положителни за коронавирус.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

ИЗПРАТИ НОВИНА

11 коментара

 • Пъле н смях защо всички инфаркти и други болести ги преписвате към корона вируса прекалявате ставате банални и децата ви се смеят вече спрете се

 • Аз съм Аспарухово българка от узинжово
  В нащи хороба казаха чи сме по стар българче от вас българете

  • Маймуно узунджовска, Аспарухов българин няма…. Има Аспарухов ци_анин(демирджия,сив гълъб и пр.)…
   Всички вие сте чиста проба мангусти…. Говорите български и се кръстите, но това е за измама и за удобство… Всички научни изследвания сочат, че сте дошли по нашите земи 450-500 г след Аспарух… На по-старите ви близки до 50-те години в паспорта е пишело ци_анин и си знаят езика…
   Славите се с мързеливост, двуличие, мнителтост, обидчивост, злопаметност, алчност, завистливост и нечистоплътност…
   Колкото и да се прикривате си оставате абсолютни черни ман_али…

 • Евала,Димитровград!
  Абсолютно точно го каза.
  Почти всички заразени са ц*гани.

 • Всички заразени в Хасково са циганета от селата, те трябва да бъдат изолирани и обгорени с горелка , после дезинфекцирани с хлорен разтвор 50 % , съблечени голи в отделението.Маркуча да е със силна струя разтвор да измива заразата!После да им бъде даден коктейл антибиотици от групата на азаксите и хинина , убеден съм , че с това всичко ще е наред.

  • Панделе обеден сам че жена ти га е мъркал циганин затова имаш тая злоба и ако си голям мъж дай си номера да те видя в криво поле колко си истински Аспарух

 • За обгарянето става дума за дрехите и принадлежностите им , някой да не си помисли , че болните !

  • Казвай ги тези неща по-рано докторе ! Че бяхме тръгнали вече да ги палим по протокол.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.