Отварят зоопарка на Кенана в петък

Любопитно

Зоопарк „Кенана“ подновява работата си в петък, съобщават от община Хасково.

Той беше затворен през извънредното положение. С цел опазване здравето на посетителите и предотвратяване на разпространението на COVID-19 на територията на зоопарка е въведен режим на движение. За да не се смесват потоците от хора движението е еднопосочно, алеите са маркирани, осигурена е безопасна дистанция на входа и изхода от зоологическата градина.

Зоопарк

Заради извънредната епидемична обстановка със забрана за ползване са детските площадки и съоръжения за игра, както и пейките.

Забранено е и внасянето на храна отвън и храненето на животните с продукти, които биха им навредили.

Препоръчително е използването на лични предпазни средства (маски, ръкавици, дезинфектанти и др.) и спазване на дистанция от поне 2.5 м. между отделните посетители. Трябва да се избягва струпването на хора.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Един коментар по “Отварят зоопарка на Кенана в петък

  • И те най-накрая обявиха ли как се казват малките лъвчета. Нали имаше конкурс за техните имена. Някой знае ли нещо по въпроса

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.