Любопитно

Отварят зоопарка на Кенана в петък

Зоопарк „Кенана“ подновява работата си в петък, съобщават от община Хасково.

Той беше затворен през извънредното положение. С цел опазване здравето на посетителите и предотвратяване на разпространението на COVID-19 на територията на зоопарка е въведен режим на движение. За да не се смесват потоците от хора движението е еднопосочно, алеите са маркирани, осигурена е безопасна дистанция на входа и изхода от зоологическата градина.

Зоопарк

Заради извънредната епидемична обстановка със забрана за ползване са детските площадки и съоръжения за игра, както и пейките.

Забранено е и внасянето на храна отвън и храненето на животните с продукти, които биха им навредили.

Препоръчително е използването на лични предпазни средства (маски, ръкавици, дезинфектанти и др.) и спазване на дистанция от поне 2.5 м. между отделните посетители. Трябва да се избягва струпването на хора.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
VooDoo
VooDoo
15.05.2020 0:03 0:03

И те най-накрая обявиха ли как се казват малките лъвчета. Нали имаше конкурс за техните имена. Някой знае ли нещо по въпроса

Back to top button