Хасково

38 заразени за денонощие в страната, 36 отрицателни проби в Хасковско

Две проби за наличие на коронавирус са взети през последното денонощие в Хасковска област, съобщават от областния кризисен щаб.

Те са на пациенти с пневмония в МБАЛ – Хасково. Тестовете им за COVID-19 са отрицателни. Отрицателни са и всички 34 проби, взети на 13 май.

Към момента под домашна карантина в областта са поставени 1 667 души.

38 са заразените през последното денонощие в страната, съобщиха от националния щаб. Те са констатирани в областите: София (7 случая), Благоевград (10 случая), Ямбол (6 случая), Разград (5 случая), Кюстендил (2 случая), Видин (2 случая), Велико Търново (1 случай), Перник (1 случай), Плевен (1 случай), Русе (1 случай), Сливен (1 случай) и Смолян (1 случай).

Така общият брой е вече 2 138. 321 са настанени в болница, като 49 са в интензивни отделения. Новите излекувани са 24, като общо са 545. Трима са починали вчера, като стават общо 102.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button