Фитнес залите вече посрещнаха първите спортуващи в Хасково

Спорт

Първите фитнес зали вече отвориха в Хасково. Това става със заповед на здравния министър Кирил Ананиев.

Haskovo.info припомня, че фитнесите бяха затворени с началото на извънредното положение на 13 март. Сега в тях не трябва да има повече от 10 човека за груповите занимания и не повече от 1 спортуващ на 4 квадратни метра площ.

Фитнес

В една от популярните фитнес зали в Хасково днес се радваха на първите клиенти и очакваха още. На входа и на няколко места в залата са поставени дезинфектанти. Следи се за противоепидемичните правила.

Фитнес

На входа са поставени правилата и задълженията на спортуващите. При влизане в залата трябва да се извършва задължителна дезинфекция на ръцете, спазване на дистанция от 1.5 метра от останалите, носене на хавлиена кърпа, като използването й в залата е абсолютно задължително, задължително е и носенето на чифт чисти маратонки за тренировката, спазване на висока лична хигиена. Хора с грипоподобни симптоми не се допускат в залата. Има дезинфектанти, с които трябва да се почистват уредите след тренировка.

Някои от фитнес залите в Хасково са вдигнали цените за тренировка след дългото принудително затваряне.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Един коментар по “Фитнес залите вече посрещнаха първите спортуващи в Хасково

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.