Регион

Двама нарушиха карантината и седнаха на пейка в парк

Двама мъже от Димитровград са поредните осъдени за нарушаване на задължителната 14-дневна домашна карантина, съобщават от прокуратурата. Те са били и без предпазни маски.

54-годишният на три пъти нарушил карантината в периода от 14 до 28 април и излязъл в градски парк. 42-годишният нарушил забраната и излязъл в парка между 27 и 28 април, като заедно с другия седнали на пейка.

Димитровградският районен съд ги е наказал с пробация. Това става след споразумение, като определението е окончателно.

Haskovo.info припомня, че в Хасковска област вече има 19 осъдени нарушители на карантината. Наказанието, предвидено от закона е до 5 г. затвор и глоба от 10 000 до 50 000 лв.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хххх
хххх
29.05.2020 21:13 21:13

Кунчев (без маска от залата в МС) – носете маски на закрити общестени места.
Мутафчийски (върнал се от Италия предния ден в същата зала) – всеки влязъл от Италия подлежи на 14 дена карантина.

Анонимен
Анонимен
01.06.2020 14:32 14:32

Така е в БГ за някои може други ги съдят набързо а сега следва на почивка в Гърция където също има Италианци а после аиде пак ще изолираме някое малко населено места защото София не може да се изолира има много гласоподаватели там

Back to top button