Хасково

19 заразени и 33 оздравели в страната, изследват петима от Хасково

Пет проби за наличие на коронавирус са взети през изминалото денонощие от МБАЛ – Хасково, съобщават от областния кризисен щаб.

Две от тях са на медици и три на пациенти от болницата. Две от пробите на пациенти са контролни – на 39-годишната жена в ОАИЛ и 36-годишния мъж в Инфекциозно отделение.

Последните три от контролните проби, взети от РЗИ-Хасково на 28 май са обработени и са отчели отрицателен резултат. Две са на жени на 67 и 21 г., завърнали се с полет от Нидерландия на 1 май. Отрицателна е и пробата на 16-годишната дъщеря на 39-годишната жена, настанена в ОАИЛ.

19 са констатираните с коронавирус в страната през последното денонощие, съобщиха от националния щаб. Общо случаите са вече 2 538. Новите излекувани са 33, а вчера са починали четирима.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button