Обявиха конкурси за директори на 9 училища в Хасковско

Хасково

Конкурс за директори на 9 училища в Хасковска област обявиха от Регионалното управление на образованието.

Сред тях са 4 в Хасково – ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“, ОУ „Шандор Петьофи“, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ и ОУ „Любен Каравелов“. С изключение на „Шандор Петьофи“, където сегашният директор е временно изпълняващ длъжността, в останалите директорите са придобили право на пенсия, съобщиха за Haskovo.info от РУО.

Конкурси за директори са обявени още за ПГЕТ „Захари Стоянов“ – Харманли, ОУ „Христо Ботев“ – село Бисер, НУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Тополовград, ОУ „Христо Ботев“ – село Хлябово и ОУ „Христо Ботев“ – село Силен, община Стамболово.

Конкурсът се провежда в 3 етапа – допускане по документи, писмен изпит – тест, интервю. Документи се подават от 11 юни до 13 юли в РУО.

23 коментара

 • Ами Госпожата на Шандор Петьофи,ще се явява ли пак на конкурса и този път ? Ами да смени поне училището . Нали учителя е пример за подражание и авторитет.

   • В Димитровград, у. ще. Пенчо Славейков, Снежана Ангелова е пенсионера няколко години но, не се махна а работи. Защо я държът още? Нека някой млад човек я замести, а тя да си харчи пенсиикТа.

 • А в детските градини няма ли да има конкурси!? Чувам , че оная несменяемата директорка от „“руската““ градина, сега развява кюлоти на ‘Куба“. Така ли пък нямаше една млада и кадърна кандидатка за че пак тази лицемерка е начело!?

 • С тая училището дръпна и то завидно. На някои им е трудно да го преглътнат!

 • Дано се смени директорката на Руската гимназия, че от както аз съм завършил нищо не е правено за училището, а може би и 10-на години преди това.

  • А ти откаде знаеш всеки ден в училището ли ходиш ? Смях колкото искаш !

 • ОУ “Шандор Петьофи” заслужава голям брой ученици и много добър управленец !

 • Ало, превозвачката! И да си плащаш да трият коментарите колко си ЛУДА И НЕРВОЗНА – добра дума за себе си няма да чуеш. Можеш ли да платиш да трият коментарите за тебе по всички сайтове? Знаеш ли къде още е писано за тебе? А знаеш ли къде си качена как крещиш? А хорските усти всички можеш ли да затвориш? Как ще спреш хората да говорят за тебе лоши работи само със забрани и проклетия? Колкото повече тирания има, толкова повече ще те одумват и кълнат!

 • Като са почнали с конкурсите да продължават смело,защото има много директори за пенсия.

 • Мандантност на директорките на училища. Не повече от 4 години. На някои и това им е много – умориха сума ти народ от как си „вземаха“ конкурса! Да се направят проверки за изгонените и насила пенсионирани кадри. И за починалите по времето на една „бизнесменка“!

 • А ЗАМ.ДИРЕКТОРИТЕ,НАВЪРШИЛИ ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ НЯМА ЛИ ДА БЪДАТ ПЕНСИОНИРАНИ?КАТО ТАЗИ В ОБЩЕЖИТИЯТА.

 • Брей, тая директорка на СУ-то е луда за връзване. Това лудото да не ти е в къщи или пък да се налага с това нещо да се работи! Да не свършиха леглата в Болярово. Ало дофтурите – приберене си пациентите, че да се правиш на директорка на училище не е шега. Това не са ти дините на бустана!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.