Хасково

Наказаха Петър Мидов заради контакти с Красьо Черния

Петър Мидов

Петър Мидов

Прокурорът от хасковската окръжна прокуратура Петър Мидов е наказан с понижаване в ранг за срок от 2 години заради уронване престижа на съдебната система. Решението е на Висшия съдебен съвет, а причината – установените контакти на Мидов с Красимир Георгиев – Красьо Черния, съобщиха Фокус и БГНЕС.

В края на октомври стана ясно, че сред прокурорите, които са контактували с Красимир Георгиев, е и Петър Мидов, който бе кандидат за окръжен прокурор на Хасково.

Тогава пред Haskovo.info той коментира, че се е срещнал случайно с плевенския бизнесмен ден преди избора на окръжен обвинител и тогава той му е казал, че няма шансове за поста. Не е ставало дума за съдействие и не съм си помислял, че така може, заяви Мидов и допълни, че не вижда нищо компрометиращото при тези контакти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.02.2010 19:28 19:28

Kontaktite mu ne sa samo s Krasio 4erniq……golqma skatavka e tozi g-n Midov,no rano ili kasno za vsi4ki ima pravosadie.!!!

eli
eli
18.02.2010 21:23 21:23

obqsni kvo e skatavka i mi obqsni ti ot kade znae6 toi kakav e idiot s idiota

e
e
18.02.2010 21:28 21:28

vsi4ki obichat tolkova svobodni da si davat mnenieto bez dori da poznavat nqkogo i da znaqt zakakvo stava vapros ama estestveno bulgarite trqq da sme navsqkade

Красьо Белия
Красьо Белия
19.02.2010 10:17 10:17

Такива като Ели(Мидов) с лопата да ги ринеш у нас. Все българинът им виновен, когато сгазят лука. Братя българи и вие хасковлии, не вярвайте на такива мидообразни същества, които искат да ви направят на по-големи и черни миди от самите тях. Мидов не е обикновен гражданин в качеството си на прок*рор, а институция за справедливост. Сами кажете вие ли сте виновни, че той се катери по служебната стълбица като използва гърба на Красьовци и би ли дал и пет пари за вашата съдба, ако беше в ръцете му. На Красьо естествено той не е дал пет пари. Дал е много повече.

ели
ели
19.02.2010 18:01 18:01

не аз не го зза6титавам Мидов но не си и давам мнението за6тото както вас незнам нито какво се е слу4ило нито как каде за6то и така нататак и то4но за това си мъл4а но може и ти да си прав

ВАЯ
ВАЯ
20.02.2010 14:29 14:29

ПОЗНАВАМ МНОГО ДОБРЕ ПРОК*РОРА ПЕТЪР МИДОВ ОТ МНОГО ГОДИНИ И НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪМНЯВА В НЕГОВИТЕ КАЧЕСТВА НА МНОГО ДОБЪР ЮРИСТ.
И СТИГА С ТЕЗИ НАМЕЦИ КОЙ КАКВИ ВРЪЗКИ С НЯКОГО ПОДДЪРЖАЛ.
И СТИГА С ТЕЗИ ЗАТЪМНЕНИЯ ОТ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ- АКО СА КОНСТАТИРАЛИ, ЧЕ Г-Н МИДОВ ИЛИ КОЙТО И ДА Е СЪДИЯ ИЛИ ПРОК*РОР В ХАСКОВО И СТРАНАТА ИМА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ КОНТАКТИ ДА ГИ УСТАНОВЯТ ПО СЪОТВЕТНИЯ РЕД И ДА ДОКАЖАТ В КАКВО СЕ СЪСТОЯТ ТЕ.НИМА НЯМА МАГИСТРАТИ В БЪЛГАРИЯ, КОИТО НАПРИМЕР ЖИВЕЯТ НА СЪПРУЖЕСКИ НАЧАЛА ИЛИ СА ОМЪЖЕНИ ИЛИ ЖЕНЕНИ ЗА ЛИЦА ОТ КОНТИНГЕНТА. ТОВА НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ КОНТАКТИ ЛИ СА ИЛИ ПРАВО НА ЛИЧЕН ИЗБОР ?
КАКТО В РЕДИЦА НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ИМА ЗАБРАНА ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДАДЕНИ ДЛЪЖНОСТИ НАПРИМЕР ПОРАДИ ОПРЕДЕЛЕНИ БОЛЕСТИ, ЛИПСА НА ОБРАЗОВАНИЕ И ПР. ДА СЕ ВЪВЕДАТ ТАКИВА ИЗИСКВАНИЯ ЗА МАГИСТРАТИТЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТНОСНО КОНТАКТИТЕ ИМ И АКО СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ НЕ ОТГОВАРЯТ НА ТЯХ СЪОТВЕТНО НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СА НА ТЕЗИ ПОСТОВЕ.
АМА ТРЯБВА ДА СЕ УСТАНОВИ КАКВИ СА БИЛИ ТЕЗИ КОНТАКТИ,С КОГО ,КОГА, КЪДЕ, С КАКВА ЦЕЛ И ПР. И ТОГАВА ДА СЕ ПИШЕ ЗА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК- ТОЧНО, ЯСНО, КОНКРЕТНО И АРГУМЕНТИРАНО.
АКО ИМАШЕ НЕРЕДНИ НЕЩА ОКОЛО ТЕЗИ Т.Н КОНТАКТИ НА ПРОК*РОРА МИДОВ НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКОВА НАКАЗАНИЕ, А ШЕШЕ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН.
НО НАЛИ НЯКОГО ТРЯБВА ДА НАКАЖЕМ ?
И ЗАЩО НЕ ГЛЕДАМЕ НА ВЪПРОСА И ОТ ДРУГА СТРАНА ВСИЧКИ В ПРОК*РАТУРАТА И В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ОБИЧАТ ИЛИ ДА КАЖЕМ ХАРЕСВАТ ПЕТЪР МИДОВ? ДА НЕ ГОВОРИМ ПЪК ЗА СТОТИЦИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО Е ОБВИНЯВАЛ КАТО ПРОК*РОР ?И ТРЯБВА ЛИ СЕГА ДА ИМ ДАВАМЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СА ДОВОЛНИ.
И ДОКОГА В ТАЗИ СТРАНА НЯМА ДА СЕ РАЗБИРА, ЧЕ ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, МАГИСТРАТИ И ПР. НЕ СЕ ИЗГРАЖДАТ ЗА ЕДИН ДЕН И ДА НЕ СЕ СМЕНЯТ ПРИ ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО.
И СТИГА С ТОЗИ КРАСЮ ЧЕРЕНС БЯЛ ИЛИ НЕЗНАМ КАКЪВ И РАЗНИТЕ МУ ТАМ ПЕВАЧКИ.
ЗАЩО СЛЕД КАТО СЕ ВИЖДА НА КАКЪВ ХАЛ СА ХОРАТА И КАК ЕДВА СЪЩЕСТВУВАТ СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО НИ С ТАКИВА КАТО ВЪПРОСНИЯ КРАСЮ И АНТУРАЖА МУ, С ТРАКТОРИСТИ, СУМИСТИ, С РАЗНИ МЕРЕЩИ СИЛИКОНА СИ ТЪПАНАРКИ А НЕ СЕ ОБСЪЖДА КАК ДА УРЕДИМ ТАЯ ДЪРЖАВА, ЗА ДА ЖИВЕЯТ ПОНЕ ДЕЦАТА НИ ПО- ДОБРЕ.
МНОГО НИ ИНТЕРЕСУВА КЪДЕ КАРАЛ ВЪПРОСНИЯ КРАСЮ НОВАТА ГОДИНА, КАКВО ЯЛ, КАК СЕ КАРАЛ НЕ СЕРВИТЬОРА ЗА КАЧЕСТВОТО НА ПЪРЖОЛИТЕ. ПЪК ТОЯ АКО Е ТОЛКОВА ЧОВЕК ВМЕСТО ДА ДАВА ПАРИТЕ СИ СПЕЧЕЛЕНИ КОЙ ЗНАЕ ЗА НАДУВАЕМИ ЦИЦИ И МУЦУНИ ДА ГИ ДАДЕ НА НЯКОЙ ДОМ ЗА ДЕЧИЦА.
А ВЛАСТИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРОК*РОРИТЕ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА РАЗНИЩИЛИ ТОЗИ Т.Н.ЛОБИСТ, А НЕ САМО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ТОВА С КОГО КОЛКО ПЪТИ Е ГОВОРИЛ ПО ТЕЛЕФОНА. ДО ДУПКА ТРЯБВАШЕ ДА Е ПРОВЕРЕН КАК Е ЗАВЪРШИЛ, КЪДЕ Е РАБОТИЛ, КОЛКО МУ Е БИЛА ЗАПЛАТАТА, КАКВИ ДРУГИ ДОХОДИ Е ИМАЛ И ОТКЪДЕ И ПЛАТИЛ ЛИ СИ Е ВСИЧКИ ДАНЪЦИ.
ГОСПОДИН КУШЛЕВ НЕ СЕ БАВЕТЕ А ГО ПОДХВАНЕТЕ ВЪПРОСНИЯ КРАСЮ И РАЗНИТЕ ПОДОБНИ И ПЕВАЧКИТЕ МУ, И ПРОФЕСОРИТЕ МУ И ПР.

Back to top button