Хасково

51 инфектирани в страната, изследват 8 в Хасковско

8 проби за коронавирус са взети през денонощието в Хасковска област, съобщават от областния кризисен щаб.

Една е на пациент в Инфекциозно отделение към МБАЛ – Хасково и е отрицателна. Седем от пробите са взети от РЗИ – Хасково. Шест са контролни, а седмата е взета по преценка на епидемиолога. Пробите все още се изследват.

51 от изследваните през изминалото денонощие 1 794 проби в страната са с положителен резултат, съобщават от здравното министерство. Те са в областите: Варна – 1, Велико Търново – 1, Добрич – 1, Кърджали – 1, Кюстендил – 3, Пазарджик – 2, Плевен – 7, Пловдив – 1, Разград – 1, Сливен – 8, София област – 2, София град – 16, Стара Загора – 3, Шумен – 3, Ямбол – 1.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са 3 341, като към момента 1 381 от тях са активни. 1 784 са излекуваните, от които 54 са регистрирани през последното денонощие. Двама са починали вчера.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button