Хасково

23 са вече карантинираните заради контакти с Григор Димитров в Хасково

23 станаха карантинираните, защото са контактували с тенисиста Григор Димитров при завръщането му в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от РЗИ.

Днес под домашна карантина са поставени още 11 души, сред които близки на Гришо и журналисти. Както Haskovo.info писа, изолираните вчера бяха 12. От РЗИ допълниха, че епидемиологичното проучване продължава.

Дотук се стигна след като Григор даде положителен тест за коронавирус. Вчера кметът Станислав Дечев обяви, че тестът му е отрицателен, но остава под карантина заради контакта си със звездата. Голяма част от журналистите, които отразиха тренировката на тенисиста, също се тестваха и са отрицателни.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
он
он
23.06.2020 22:57 22:57

каква карантина какви пет лева Коцю парнуто – Коцю Топалов дето го дадоха по всичките новини как са плюнчеше и подрипкаше около гришо що не е в карантина ами се люхкаше днеска в чаршията товали вие карантината тоя трябваше първи да го заключат пък тоя палячо подрипка из чаршията и пет пари не дава за вашта карантина къде спите бе

Анонимен
Анонимен
24.06.2020 5:47 5:47

дришу се изкенза

John
John
24.06.2020 9:55 9:55
Отговор до  Анонимен

ахаха, това е добро!

ХА
ХА
25.06.2020 10:25 10:25

Очевидно е, че простотията като завистта няма почивен ден.

Back to top button