Хасково

53-годишен мъж от Харманли е с коронавирус в хасковската болница

Нов случай на коронавирус е регистриран в Хасковска област. Това е 53-годишен мъж от община Харманли, съобщават от областния кризисен щаб.

Той е настанен в Инфекциозно отделение на МБАЛ – Хасково в стабилно състояние. Контактните му лица са установени. Останалите две проби на пациенти в болницата, взети на 3 юли, са отрицателни.

Вчера са взети още две проби на пациенти в МБАЛ – Хасково. Резултатите им все още се обработват.

180 са новите положителни проби за COVID-19 в страната при направени 2 591 PCR теста. Така общо случаите са 5 677. От тях 2 538 са активни. 2 898 са излекуваните, от които 6 за последното денонощие.

463 пациенти са в болници, 29 от тях – в интензивни отделения и клиники. Двама души са починали вчера.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пън Чун
Пън Чун
05.07.2020 20:21 20:21

Да не е от родата на онова бустандижииче дето си е вирнало носа! То тая не признава нито болестта, нито правила спазва, нито хората си пази, нито и пука за здравето на другите. Очевидно трябва да се убеди в първо лице, че болест има и тя по хората ходи. Да знаеш Тикво, тя не подминава крадливи бизнесменки и платени директорки! Нито тях, нито родата им. Ха дано!

Back to top button