Хасково

Отлагат абитуриентските балове в Хасково заради новото затягане на мерките

Оставащите абитуриентски балове в Хасково се отлагат след новото затягане на противоепидемичните мерки заради многото заразени с коронавирус в страната.

Както Haskovo.info писа, здравният министър Кирил Ананиев издаде заповед – ТУК, с която от 10 до 15 юли се забранява провеждането на балове, сватби и кръщенета на открито и закрито с повече от 30 души.

За 14 и 15 юли в Хасково бяха насрочени баловете на абитуриентите от Езикова гимназия „Асен Златаров“, ПГДС „Цар Иван Асен II“ и ПМГ „Боян Петканчин“. От ръководствата на гимназиите заявиха пред Haskovo.info, че баловете се отлагат и няма да са на тези дати. Тържествата ще бъдат насрочени след отпадане на мерките.

В същото време абитуриентите са готови за баловете с тоалети и резервации в заведенията.

Haskovo.info припомня, че досега балове в Хасково отпразнуваха абитуриентите от СУ „Васил Левски“, ПГЛП „Райна Княгина“ и ФСГ „Атанас Буров“.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тъпа ветеринарна путkа
тъпа ветеринарна путkа
09.07.2020 18:03 18:03

Гласувайте за ГЕРБ !

М да
М да
09.07.2020 18:42 18:42

Ако беше БСП на власт щеше да има и полицейски час.

citizen
citizen
09.07.2020 19:03 19:03

Не ви искаме нито БСП-то, нито ГЕРБ, от едно и също крадливо комунистическо котило сте.

Анонимен
Анонимен
09.07.2020 19:35 19:35

Не разбирам защо комунистите от герп плюят комунистите от бсп като са едни и същи. Даже от време на време си прескачат от единия в другия клан. Пример-Шалапатов, беше в бсп, после в герп, сега пак може да се е върнал в любимото бсп , привидно си се карате кой бил по-голям комунист. То май по тоя показател гербаджиите печелят, герп е новото бкп.

така действа Оная Болната Амбиция
така действа Оная Болната Амбиция
09.07.2020 19:36 19:36

Как тая директорка, дето се прави на много загрижена за учениците, допусна да се събират и да празнуват бал по време на пандемия! Тя така се отнася и към подчинените си – не и пука нито за вирус, нито за ковид, нито за здравето на другите! Очевидно напълно се е самозабравила! Не само че управлява като тиранин, но вече си мисли че е защитена от болести и от смъртта. А за другите хора – не и пука, стига да е ПЪРВИЧКА във всичко. Другите могат да се принесат в жертва на обстоятелствата!

Мечо
Мечо
09.07.2020 20:00 20:00

Пир по време на чума

Back to top button