Регион

Тестват 320 в димитровградска фабрика след положителна проба за коронавирус на шивачка

Над 320 служители в димитровградската шивашка фабрика „Пролет“ ще бъдат тествани за коронавирус днес и утре, съобщиха за Haskovo.info от ръководството на фирмата.

Масовото тестване започва, след като една от шивачките е дала положителна проба за коронавирус. Фабриката е на три етажа, като този, на който е работила жената и има два цеха ще бъде затворен за два дни. Извършена е пълна дезинфекция на цялата фабрика, в която от март месец са наложени строги противоепидемични мерки. Днес проверка на място ще извършат от РЗИ – Хасково.

Случаят в димитровградската шивашка фабрика е един от трите обявени тази сутрин за областта. Останалите два са също от Димитровград – на жена и възрастен мъж, който е настанен с пневмония в Инфекциозно отделение на МБАЛ – Хасково.

Фабрика

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Шофьора на тролея
Шофьора на тролея
15.07.2020 16:24 16:24

Сега ще видиш булка Спасовден!

Адама
Адама
15.07.2020 18:14 18:14

Давай, шафиьоре
горе на баира става панаира.

Back to top button