Масово тестване в „Неохим“ заради случай на коронавирус

Регион

Масово тестване за коронавирус е извършено в „Неохим“ – Димитровград. Причината е констатиран случай на заразен с COVID-19, съобщават от завода.

В тази връзка от дружеството са предприели установяване на контактните лица. На 6 август мобилна лаборатория е посетила предприятието и са били изследвани 107 работещи на територията на завода. Резултатите от направените PCR тестове на всички са отрицателни.

„Неохим“ спазва всички хигиенни и противоепидемични мерки на Министерство на здравеопазването и РЗИ с цел предотвратяване разпространението на коронавирус и опазване здравето на работещите“, допълват от завода.

В същото време от РЗИ – Хасково заявиха пред Haskovo.info, че не са официално информирани за случай на коронавирус в предприятието, нито пък за извършено масово тестване там.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

Един коментар по “Масово тестване в „Неохим“ заради случай на коронавирус

  • Вие журналисти ли сте или ИДИОТИ???Направени 107 теста всички отрицателни пък издирват контактни лица в същото време РЗИ не знаят нищо!!Май май търсите сензация с това заглавие а вътре в статията абсолютна БОЗА!!!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.