Хасково

Три жени и мъж са с коронавирус в Хасковско

Четири нови случая на коронавирус са регистрирани в Хасковска област, съобщават от областния кризисен щаб.

Трима са пациенти в Инфекциозно отделение на МБАЛ – Хасково – мъж на 49 г. и жена 60 г. от община Димитровград и жена на 57 години от община Хасково. Контактните им лица са установени. Към РЗИ-Хасково е постъпила информация за един положителен случай на 41-годишна жена от община Свиленград. Тя е контактна на обявените вчера четири положителни случая от банков клон.

Случаите на коронавирус, потвърдени в област Хасково към момента, са 135. От тях в Инфекциозно отделение на МБАЛ – Хасково са 12.

Днес информационната система отчита два нови случая в Хасково. Извършена е корекция на бройките, след като вчера бяха отчетени с два случая повече в региона.

151 са новозаразените в страната при направени 8 649 теста. 8 са починали вчера, а оздравелите са 232. В болница са настанени 752, като в интензивни отделения са 60.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ШенкоБ
ШенкоБ
20.08.2020 9:50 9:50

Артици инфо ли сте кво сте не следвате ли драмата с дружеството за мебелен обков огнище на коронавирус. Служителите са стигнали до ръкопашен бой, обиждат се на целулит и слабоумие. Плашат със саморазправа. Управителката си поплаква в джамията, защото не знае какво да прави

Ася де
Ася де
20.08.2020 10:13 10:13

в така нар. единен информационен портал за 20.08.20 за Хасково дават два нови случаи?? кое е вярното

Back to top button