Хасково

Четирима нови с коронавирус в Хасково, трима са в болницата

Четири нови случая на коронавирус са регистрирани в Хасковска област, съобщават от областния кризисен щаб.

Трима са пациенти в МБАЛ – Хасково – мъж на 79 г., жена на 79 г. и жена на 78 г. от община Хасково. Към РЗИ – Хасково е постъпила информация за заразен мъж на 26 г. от община Хасково и днес ще бъде извършено епидемиологично проучване.

Пет от контролните проби в болницата са отчели отрицателен резултат и една положителен. Напълно излекувани след втора контрола са: мъж на 60 г. от община Хасково, жена на 52 г. и мъж на 76 г. от община Димитровград и жена на 55 г. от община Свиленград. След първа контрола предстои да бъде изписана и поставена под домашна карантина жена на 51 г. от община Димитровград. От РЗИ-Хасково са взети общо 10 проби – контроли и на контактни лица. Осем от пробите са отчели отрицателен резултат, а две от контролните проби – положителен.

Общо 139 са потвърдените случаи в Хасковска област. В хасковското Инфекциозно отделение са настанени 15.

142 са новите заразени в страната при направени 6 844 теста. Петима са починали вчера, а 156 са оздравели. 766 са в болница, като 63 са в интензивни отделения.

Всички новини по темата КОРОНАВИРУС

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Любопитно
Любопитно
21.08.2020 8:27 8:27

А как ги лекуват ? С какво?

Лидия
Лидия
21.08.2020 8:46 8:46

Единият от заразените е дядо ми който от един месец е в болницата, първо лежа в инфекциозно,където му направиха тест за коронавирус и беше отрицателен, от 15 дена е във второ вътрешно и вчера са му направили тест за коронавирус, който излиза положителен, заключението е ,че пандемия има в болницата, това защо не се провери?

Пътника от тролея
Пътника от тролея
21.08.2020 9:25 9:25
Отговор до  Лидия

Пандемия има не само в болницата, но само там правят тестове, достаъчно е човек да се разходи по центъра и да се заслуша колко хора кашлят и кихат и ще разбере за какво става въпрос.

Анонимен
Анонимен
21.08.2020 10:18 10:18

Не всички които кашлят и кихат са болни от корона ама ти нещо не си добре!!!
Ако човек има симптоми на корона няма да седи и да чака смъртта си!!!!
Сега се скрий някъде тролейчо!!!

Back to top button