Дариха 100 книги на библиотеката на читалище „Заря“

Любопитно

Дарение от 100 броя художествена, детска художествена и отраслова литература на английски, немски, испански и руски език получи библиотеката на читалище „Заря“ в Хасково.

Поводът е празникът на Хасково. Подаръкът е от издателска къща „Хермес“. Съвместната идея е като партньори е да се подкрепят образователните институции в Хасково. Това ще стане чрез предоставяне на материали за обучение, информация и справочни услуги.

Обединяването на възможностите на училището и обществената библиотека придобива все по-голямо значение. Училището получава достъп до много повече ресурси за нуждите на образователния процес. От своя страна то осмисля съществуването на библиотеките и тяхната роля в обществото, казват от читалищната библиотека.

Обществената библиотека е едно от най-подходящите места за провеждане на изнесени уроци, за промяна на учебната обстановка и разнообразяване на учебния процес, както и за извънкласни и извънучилищни дейности.

Книги

 

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.