Хасково

Хасковските училища излъчиха първенците по лека атлетика

Лека атлетикаСлед двудневни състезания на стадион „Младост“ бяха излъчени победителите от общинския кръг на ученическото първенство по лека атлетика.

Първи в съревнованията между момичетата от 5 до 7 клас завърши отборът на ОУ „Христо Смирненски“, второ място заеха връстничките им от СОУ „Паисий Хилендарски“, а трето – малките лекоатлетки от ОУ „Св. Климент Охридски“. 

През втория ден на първенството бе борбата за призовете при юношите и девойките. Най- добри резултати показаха спортистките на Гимназията по дървообработване и строителство, след тях се наредиха девойките от СОУ „Паисий Хилендарски“, а трети останаха лекоатлетките от Финансово-стопанската гимназия. 

При юношите първото място завоюваха възпитаниците на Гимназията по транспорт, следвани от Гимназията по селско стопанство и  СОУ „Паисий Хилендарски“. Победителите от общинския кръг се класират за областното първенство по лека атлетика, което предстои“, съобщи за Haskovo.info главният експерт по спорта в община Хасково Бончо Бончев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button